3D Анимације

КРАТКИ КОМЕРЦИЈАЛНИ 3D ВИДЕО ЗАПИСИ СУ НАЈБОЉИ АЛАТИ ЗА ПРЕЗЕНТАЦИЈУ НОВИХ ГРАЂЕВИНСКИХ ОБЈЕКАТА КАО И ДИЗАЈНА ИНТЕРИЈЕРА

Видео записи, попут реклама, често се користе за промоцију на интернет сајтовима, кампањама путем друштвених мрежа, Youtube или пројектора у току догађаја.

КАКО СЕ КРЕИРАЈУ АНИМАЦИЈЕ ЗА МАРКЕТИНШКЕ СВРХЕ?

3D анимације се користе за презентацију архитектонских пројеката, дизајна ентеријера, презентацију објеката.                  Креирају се на сличан начин као традиционалне анимације за цртани филм. Прави се серија слика, једне за другом, с најмање 24 слике у секунди.

Да би се анимација припремила за клијента, прво покушавамо да направимо сценарио са свим информацијама које су повезане са анимацијом. Након добијања сагласности, графички стручњаци припремају снимак дате околине, ентеријера или објекта. Након представљања клијенту и одабира финалних снимака, позабавићемо се детаљима, рендеровањем и исијецањем користећи професионални софтвер.

МОНТАЖА И ПОСТПРОДУКЦИЈА

На крају додајемо музику, гласовне и по потреби текстуалне поруке, итд. Анимације креирамо помоћу Autodesk 3DS Max и VRai софтвера.

НИ ЈЕДНА ЧАШИЦА ПРИЈЕ ВОЖЊЕ

ЖИВОТ НИЈЕ ИГРА - УСПОРИ

НЕ КОРИСТИ ТЕЛЕФОН ДОК ВОЗИШ

Реците нам своје идеје, а ми ћемо их претворити у стварност.

КОНТАКТИРАЈТЕ НАС

Подршка

Copyright © 2018 | bitlab.rs Сва права су задржана.