О нама

Наш фокус у архитектури је усмјерен на 3D визуелизација са идејом да пружи комплетну услугу дигиталне подршке промоције некретнина прije изградње. Богато искуство смо стекли кроз сарадњу са архитектонским бироима и грађевинским предузећима.

Настојимо да услуге које пружамо буду на највишем нивоу, да поред квалитета визуелизације у потпуности задовољимо захтјеве наших клијената и пројекте завршимо у договореном року. Циљ нам је да са сваким клијентом успоставимо дугорочну сарадњу која се темељи на међусобном повјерењу.

Наши клијенти су наша највећа врједност, а њихови интереси су наш приоритет.

Радни процес

ПРИМЈЕР РАДНОГ ПРОЦЕСА

Наше врједности

Знамо шта радимо

За успјешну релизацију потребно је више од добрих рендера. Искуство на пројектовању и управљању пројектима, маркетингу и другим областима

Висока доступност

Током цијелог пројекта одржавамо комуникацију с клијентом. Интеракцијом са клијентом осигурава најбоље рјешење.

Квалитет без компромиса

Све што може квалитетно да се уради у реалном року, урадићемо. Обећања дајемо само за оно што можемо да испунимо, а можемо много тога.

Све на једном мjесту

3D визуелизације претворићемо у креативна маркетиншка решења за продају ваших некретнина.

Највише за најмање

Најбољи однос инвестираног и добијеног. Стратегија повољних цијена и високог квалитета омогућава да нам се клијенти враћају поново, на обострано задовољство.

Фото или реални приказ

Да ли желите да објекат на рендеру изгледа као кад се изгради или као умjетничка фотографија? Разлике су веома битне. Ми то знамо.

Реците нам своје идеје, а ми ћемо их претворити у стварност.

КОНТАКТИРАЈТЕ НАС

Подршка

Copyright © 2018 | bitlab.rs Сва права су задржана.