Како радимо

Процес рада прилагођавамо пројекту. Слиједи примјер радног процеса за један пројекaт.

КОРАК I - Потребна документација

Основе, пресјеци, изгледи у .dwg или сличном формату

Потребни су нам цртежи из којих је могуће сагледати димензије објекта. Пожељно је да нам доставите техничке цртеже у .dwg или сличном формату.

Што су цртежи прецизнији, мање времена је потребно за реализацију. Уколико немате све податке, у договору са вама направићемо импровизацију.

КОРАК I - Потребна документација

Фотографије, референтне слике

Доставите нам референтне фотографије објекта и материјала који ће се користити. Што више информација добијемо, мање је времена потребно за добијање коначног резултата. Уколико нисмо у могућности да обавимо снимање терена, пожељно је да нам пошаљете фотографије или опис локације.

КОРАК II – Израда пробног 3D модела

Израда пробног модела (без материјализације)

Из достављених информација направићемо 3D модел, на основу којег ћете извршити провјеру конструкцијских детаља и изабрати погледе за израду рендера. За сложеније пројекте овај корак се ради без материјализације.

КОРАК III - Тест рендери

Корекције на моделу са бојама, материјалима, осветљењем

Након што изаберемо погледе и урадимо евентуалне измјене на на моделу, постављамо материјале и осветљење. На основу ових рендера радите потребне корекције. У зависности од сложености објекта овај поступак понављамо један до два пута у оквиру договорене цијене.

КОРАК IV - Тест рендери

Финалне корекције на моделу са околним уређењем

На предфиналним рендерима уносимо све исправке које нам пошаљете и додајемо елементе спољњег уређења. Ако је потребно додати аутомобиле, људе и слично, то се такође ради у овој фази. Претходни кораци су углавном довољни да се постигне жељени резултат.

КОРАК V - Финални рендери

Слике у пуној резолуцији

Када су модел, боје, материјали и спољашње уређење у потпуности потврђени, прелазимо на израду коначних рендера у договореној резолуцији. Свака промјена на коначним рендерима се додатно наплаћује.

Промјена на финалним рендерима изискује додатно вријеме и новац.

Реците нам своје идеје, а ми ћемо их претворити у стварност.

КОНТАКТИРАЈТЕ НАС

Подршка

Copyright © 2018 | bitlab.rs Сва права су задржана.